μια ομάδα από δημιουργικούς, παραγωγικούς ανθρώπους

#weareupward

creative minds, behind your ideas

από το 2013, με εμπειρία για περισσότερα από 10 χρόνια στην κατασκευή ιστοσελίδων joomla, κατασκευή e-shop, την προώθηση ιστοσελίδων, των τεχνολογιών του internet και της επικοινωνίας, δημιουργήσαμε μία εταιρεία με ένα στόχο. να προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις & υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προβληθεί στο διαδίκτυο και στα νέα μέσα, να διευρύνει το πελατολόγιο και την αναγνωρισιμότητα της, να αυξήσει τα έσοδα της.

διαθέτουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, εξειδικευμένο προσωπικό, αξιόλογο δίκτυο συνεργατών.

με επίκεντρο τα γραφεία μας στην Αθήνα, προσφέρουμε σύγχρονες, καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες σε πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, σε όλη την Ελλάδα.

about us

πολλά περισσότερα
από ένα δημιουργικό γραφείο.

είμαστε μια ομάδα από δημιουργικούς, παραγωγικούς ανθρώπους που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί και ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, υλοποιούν tailor made projects που ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.
χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία κάνουμε τις ιδέες σας πράξη, προτείνοντας λύσεις που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. η γνώση, η αισθητική και το πάθος της ομάδας μας χαρακτηρίζει κάθε μας έργο και αφήνει τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους, απόλυτα ικανοποιημένους. οι μεγάλες ιδέες και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλα μας τα έργα μας μοναδικά.
από το 2008 συμμετέχουμε ενεργά και στηρίζουμε την ελληνική κοινότητα Joomla!  ενώ παράλληλα είμαστε μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Joomla!

γιατί να μας
επιλέξετε;

έχουμε ξεκάθαρους στόχους και όραμα. μας αρέσουν οι προκλήσεις!

εστιάζουμε στην απόδοση της επένδυσής σας και με την εμπειρία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας, υλοποιούμε έργα που διαφέρουν, δουλεύουν και αποδίδουν.

σε συνεργασία με τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας ολοκληρώνουμε τα έργα που αναλαμβάνουμε και κάνουμε την επιχείρησή σας, μικρή ή μεγάλη, να αποκτήσει πρόσθετη αξία.

διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό και αν είναι. έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες για να σας προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.
βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία είναι η συνέπεια. η εμπειρία της ομάδας μας και η όρεξη για δημιουργία, μας βοηθάει να τελειώνουμε τις δουλειές μας on-time, τηρώντας πάντα τις δεσμεύσεις μας για την ποιότητα των έργων μας.
κάθε μας έργο είναι σχεδιασμένο για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη, τις δεσμεύσεις μας και αποδίδει στην επιχείρηση από τις πρώτες κιόλας ημέρες. είμαστε μαζί με τον πελάτη και μετά το έργο, για να το εξελίσσουμε όσο οι ανάγκες του θα αυξάνονται.

εμπειρία

διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό και αν είναι. έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες για να σας προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.
Wassily Kandinsky — Upward, 1929
0
γραμμές custom κώδικα

97%

διατήρηση πελατών

upward Digital and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™.
any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.