με χρήση virtuemart, j2store, hikashop

ανάπτυξη - κατασκευή e-shop που επεκτείνουν τις πωλήσεις, μεγαλώνουν το πελατολόγιο, αυξάνουν τα κέρδη.

features

ηλεκτρονικό κατάστημα

χαρακτηριστικά

αποκτήστε σήμερα το δικό σας αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα με μοναδικά χαρακτηριστικά.
ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς λειτουργικά έξοδα, με πωλήσεις όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. διευρύνετε το πελατολόγιο,  αυξήστε τις πωλήσεις.

χρησιμοποιούμε τις διασημότερες πλατφόρμες στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων B2C ή B2B. η κατασκευή e-shop δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. ξεκούραστα, με ασφάλεια από όπου και εάν βρίσκονται.

σχεδιασμός & διαχείριση

responsive σχεδιασμός e-shop

η αυτόματη προσαρμογή του συνόλου των στοιχείων ενός e-shop (περιεχόμενο, φωτογραφίες) σε κάθε συσκευή & μέγεθος οθόνης (desktops, laptops, tablets, κινητά). είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή e-shop. προσφέρει αυξημένη εμπειρία χρήστη, υψηλό convertion rate, σε κάθε σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα.

προϊόντα, κατηγορίες

απεριόριστα προϊόντα & κατηγορίες

αναπτυξη - κατασκευή e-shop χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων ή των κατηγοριών. έτσι παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξετε όσο χρειάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα, για να αυξήσετε τις πωλήσεις.

αναζήτηση

έξυπνη αναζήτηση προϊόντων

η έξυπνη αναζήτηση έχει τη δυνατότητα εύρεσης της ζητούμενης λέξεις μέσα στην περιγραφή, τον τίτλο, την κατηγορία, τη μάρκα, ή το χρώμα του προϊόντος.

διαδικασία αγοράς

εύκολη, γρήγορη διαδικασία checkout

βασική προϋπόθεση στην κατασκευή ενός επιτυχημένου, αποδοτικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η εύκολη & γρήγορη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. ένα δύσχρηστο καλάθι είναι πολύ πιθανό να αποθαρρύνει τους χρήστες του e-shop με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσουν την αγορά τους. το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα παραδώσουμε διαθέτει μια καθαρή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς που απαιτεί ελάχιστα βήματα, ολοκληρώνεται σε μία σελίδα.

εργαλεία marketing

λειτουργικά εργαλεία marketing

τα e-shops που αναπτύσσουμε διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία marketing προεγκατεστημένα και πλήρως λειτουργικά. χρησιμοποιήστε μηχανισμούς remarketing, δημιουργίας κουπονιών, προωθητικών ενεργειών ανάλογα με τη συμπεριφορά του πελάτη. εκμεταλλευτείτε τη σύνδεση του e-shop με τα google analytics, google remarketing, το facebook pixel & product catalogue και παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημιστικών ενεργειών.

διασυνδέσεις

σύνδεση σε skroutz, bestprice, marketplaces κ.α

η σύνδεση του e-shop με μηχανές σύγκρισης τιμών, marketplaces, affiliate networks κ.α, προσφέρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα πρόσθετο κύρος, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, αυξάνει το conversion rate. στην κατασκευή e-shop, η δυνατότητα εισαγωγής των προϊόντων σε skroutz, bestprice ή άλλα marketplaces, είναι προεγκατεστημένη.

δεν έχετε ακόμα ERP;

ξεκινήστε σήμερα με μία ολοκληρωμένη λύση. κατασκευή e-shop & διασύνδεση με ERP.
έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας συμβουλεύσουν, να σας προτείνουν την κατάλληλη, λειτουργική υλοποίηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

upShop

ενοικίαση e-shop

έτοιμο, αξιόπιστο &
λειτουργικό e-shop

ηλεκτρονικό κατάστημα σε λιγότερο από 48 ώρες!
ανεβάστε τα προϊόντα σας. ξεκινήσετε τις πωλήσεις άμεσα.