εύχρηστες, αποδοτικές, δυναμικές ιστοσελίδες joomla

κατασκευή ιστοσελίδων joomla. χρησιμοποιούμε το joomla CMS για κατασκευή  ιστοσελίδων & παραδίδουμε εύχρηστες, αποδοτικές, σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες. εκμεταλλευόμαστε όλες τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του internet. η εμπειρία των σχεδιαστών & των προγραμματιστών μας, η υψηλή τεχνογνωσία, μάς επιτρέπουν να παραδίδουμε δυναμικές ιστοσελίδες joomla που διαθέτουν όλα τα παρακάτω, απαραίτητα για μια επιτυχημένη παρουσία στο internet, χαρακτηριστικά:

responsive
σχεδιασμός

απαραίτητο χαρακτηριστικό στην κατασκευή ιστοσελίδων, είναι η σωστή προσαρμογή του περιεχομένου (εικόνες, γραφικά, κείμενο κλπ.) σε κάθε συσκευή &  μέγεθος οθόνης, ώστε να βελτιστοποιηθεί η περιήγηση του χρήστη. για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας joomla, χρησιμοποιούμε bootstrap τεχνολογία,  λαμβάνουμε υπ' όψιν όλες τις λεπτομέρειες που θα αυξήσουν την εμπειρία του χρήστη και τη λειτουργικότητα της.

χρηστικότητα
& UX

ακόμα 2 από τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. η εύκολη πλοήγηση, η σωστή δομή, η εύστοχη τοποθέτηση των πληροφοριών & των στοιχείων αλληλεπίδρασης, κάνουν μία ιστοσελίδα κατανοητή σε περισσότερους χρήστες, διευκολύνοντας την εύρεση της πληροφορίας. όλες οι ιστοσελίδες joomla σχεδιάζονται με γνώμονα το υψηλό user experience και το αυξημένο convertion rate.

έμφαση στην τυπογραφία

εκτός από χρηστική, μία ιστοσελίδα πρέπει να μπορεί να αναδείξει το περιεχόμενο της. μεγάλες ευανάγνωστες επικεφαλίδες, μοντέρνες γραμματοσειρές, έντονες αντιθέσεις, χωρίς περιττά χρώματα και εικόνες, οδηγούν το χρήστη κατευθείαν στο περιεχόμενο το οποίο αναζητά ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνουν άμεσα τα μηνύματα.

SEO friendly

οι δυναμικές ιστοσελίδες joomla δεν αρκεί να είναι όμορφες, τέλεια δομημένες, πρέπει και να εμφανίζονται ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. σε όλες μας τις ιστοσελίδες joomla εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές του σύγχρονου on-site SEO. στην κατασκευή ιστοσελίδων joomla τηρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές των σύγχρονων μηχανών αναζήτησης. φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τους τίτλους να ενημερώνουμε τις περιγραφές, να χρησιμοποιούμε σωστά δομημένο και πλούσιο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με λέξεις κλειδιά.

επεκτασιμότητα & διασύνδεση

βασικά χαρακτηριστικά του joomla, απαραίτητα στην κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας είναι η εύκολη δυνατότητα προσθήκης νέων λειτουργιών, η διασύνδεση με εξωτερικά προγράμματα και τους μηχανισμούς άλλων σελίδων. η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων joomla, η χρήση κατάλληλων εργαλείων, μάς επιτρέπει να προσθέτουμε δυνατότητες που μελλοντικά θα θελήσετε και να τις επεκτείνουμε χωρίς προβλήματα. έτσι μειώνουμε το κόστος & τον απαιτούμενο χρόνο υλοποίησης.

άρτιος κώδικας, συμβατότητα

ο τεχνικά άρτιος, καθαρός, χωρίς λάθη στη δομή κώδικας, συμβατός με όλα τα σύγχρονα πρότυπα, παρέχει στις δυναμικές ιστοσελίδες joomla το πλεονέκτημα, να φορτώνουν γρήγορα, να λειτουργούν 24/7 και να είναι συμβατές με όλους τους σύγχρονους browsers. η κατασκευή ιστοσελίδων joomla με σωστή δομή βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να "διαβάζουν" ευκολότερα το περιεχόμενο και αποτρέπει την πιθανότητα διακοπής της ευρετηρίασης τους.

εύκολη διαχείριση

οι δυναμικές ιστοσελίδες βασισμένες στο joomla CMS διαθέτουν ένα πλήρως εξελληνισμένο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. ο τελικός χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου. μπορεί, χωρίς τεχνικές γνώσεις να πραγματοποιεί αλλαγές, να προσθέτει ή να αφαιρεί κείμενα & φωτογραφίες.

ασφάλεια

η κατασκευή ιστοσελίδων joomla προσφέρει σύγχρονο κώδικα, που πληροί όλα τα υψηλά standards ασφάλειας. η ομάδα μας διαθέτει τη γνώση, ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούν οι σύγχρονες ιστοσελίδες τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και φιλοξενίας. η ασφάλεια είναι δεδομένη.

 κατασκευή ιστοσελίδων 

 κατασκευή ιστοσελίδων 

 κατασκευή ιστοσελίδων 

προσαρμογή

για τον επιτυχημένο σχεδιασμό και την αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων, λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας, τη φύση της επιχείρησης σας, το target group που απευθύνεται, την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε, τον ανταγωνισμό σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

φιλοξενία

η κατασκευή ιστοσελίδων από μόνη της δεν αρκεί για την επιτυχία. όλες οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονους, ταχύτατους servers, με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση. θέλουμε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας και η ταχύτητα να είναι αντάξια της χρηστικότητας & της σταθερότητας που προσφέρουμε.
δείτε τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων joomla.

υποστήριξη

στην κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop, η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση είναι συνεχής, άμεση, αποτελεσματική. σε όλες τις ιστοσελίδες joomla και τα e-shop, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη, συνεχή παρακολούθηση και monitoring από αυτοματοποιημένα συστήματα για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, εφόσον αυτά παρουσιαστούν.