σύγχρονη παρουσία, αναβαθμισμένη χρηστικότητα

η ανακατασκευή ιστοσελίδων & ο επανασχεδιασμός είναι πλέον απαραίτητα κάθε 3-4 χρόνια. η ανακατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας απαιτείται καθώς οι τεχνολογίες εξελίσσονται, οι τάσεις αλλάζουν. μια επιτυχημένη, αποδοτική παλαιότερα ιστοσελίδα, σήμερα μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο, να έχει μειωμένο conversion rate.

η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανακατασκευή ιστοσελίδων.
βελτιώνουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία για να αποκτήσετε μία σύγχρονη έκδοση ιστοσελίδας που θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες ή το e-shop που θα ξαναφέρει πωλήσεις.

9 λόγοι

που η ανακατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη

θα πρέπει σίγουρα να προχωρήσετε στην ανακατασκευή ιστοσελίδας ή του e-shop σας εάν:

1

δε διαθέτει responsive σχεδιασμό

μέθοδος σχεδιασμού η οποία επιτρέπει στις ιστοσελίδες να προσαρμόζουν δυναμικά  το περιεχόμενο τους, ανάλογα με το μέσο, σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης. απαραίτητο χαρακτηριστικό για κάθε είδος σύγχρονης ιστοσελίδας, αποδοτικού e-shop. αναπόσπαστο κομμάτι στην ανακατασκευή κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε.

2

δεν εμφανίζεται σωστά σε smartphones

οι περισσότεροι χρήστες, πλέον χρησιμοποιούν το smartphone ή άλλες φορητές συσκευές για πλοήγηση στο internet και online αγορές. η ανάγκη για εμφάνιση μιας ιστοσελίδας - e-shop σωστά στην οθόνη κάθε κινητής συσκευής είναι βασικό κριτήριο για ανακατασκευή.

3

αργεί να φορτώσει

σχεδόν το 1/4 των επισκεπτών μίας ιστοσελίδας, e-shop θα την εγκαταλείψουν εάν αυτή δεν φορτώσει γρήγορα. ένας γενικά αποδεκτός χρόνος είναι κάτω από 4 δευτερόλεπτα. στην ανακατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε τελευταίες τεχνολογίες, αφαιρούμε παρωχημένες τεχνικές ώστε να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα φόρτωσης. σημαντικός πρόσθετος παράγοντας στη βέλτιστη ταχύτητα μίας ιστοσελίδας είναι η σωστή επιλογή πακέτου για τη φιλοξενία ιστοσελίδων joomla.

4

δεν ακολουθεί την εξέλιξη της επιχείρησης σας

οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις αλλάζουν, οι τεχνολογίες προχωράνε. η επιχείρηση σας; μία δυναμική ιστοσελίδα ή e-shop θα πρέπει να αντιπροσωπεύει διαρκώς την επιχείρηση, να ακολουθεί το επιχειρηματικό της πλάνο. η ανακατασκευή ιστοσελίδων θα δώσει την ώθηση που απαιτείται ώστε η παρουσία σας στο Internet να γίνει πάλι αποδοτική.

5

δεν αλληλοεπιδρά με τα social media

μια σύγχρονη ιστοσελίδα, περισσότερο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, απαιτείται πλέον να είναι συνεχώς συνδεδεμένα με τα social media. ο επισκέπτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί εύκολα, μέσα από τις δυνατότητες της ιστοσελίδας ή του e-shop κάτι που θεωρεί ενδιαφέρον στο προφίλ του, να γνωστοποιήσει σε φίλους την υπηρεσία ή το προϊόν. έτσι η επιχείρηση αποκτά περισσότερους δυνητικούς πελάτες, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της.

6

έχει κενά ασφαλείας & δε χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες

οι παλιές, παρωχημένες τεχνολογίες μιας ιστοσελίδας, ενδέχεται να παρουσιάζουν σημαντικά κενά ασφαλείας. ιστοσελίδες με κενά ασφαλείας μπορούν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνες, να χάσουν την αξία τους. οι χρήστες, ειδικά αυτοί των e-shop, δεν εμπιστεύονται, αποφεύγουν να επισκέπτονται και πάνω από όλα να αγοράζουν από e-shop που θεωρούν ότι δεν είναι ασφαλή.

7

δε μπορεί να υποστηρίξει νέες τεχνολογίες

οι απαιτήσεις των χρηστών συνεχώς αυξάνονται. οι τεχνολογίες των ιστοσελίδων εξελίσσονται. η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης πρέπει να προσαρμόζεται στις νέες ιδέες και τα "μηνύματα" που προέρχονται από τον ανταγωνισμό, να δέχεται αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες. η έλλειψη αυτών των δυνατοτήτων συνιστά ανακατασκευή ιστοσελίδας.

8

δεν είναι συμβατή με το GDPR και δε διαθέτει έκδοση για ΑΜΕΑ

όλες οι ιστοσελίδες πρέπει, βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, να διαθέτουν σύστημα ελέγχου για την αποδοχή των cookies.
μία σύγχρονη ιστοσελίδα ή e-shop θα πρέπει να μπορεί να είναι προσβάσιμη και από άτομα με προβλήματα όρασης. τα παραπάνω είναι προαπαιτούμενα για την ένταξη της ιστοσελίδας σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

9

έχει σημαντικό πρόβλημα εμφάνισης στις αναζητήσεις

οι μηχανές αναζήτησης πλέον υποβαθμίζουν τις σελίδες που δε διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. όσο χρήσιμο και ενδιαφέρον είναι το περιεχόμενο ή τα προϊόντα μίας ιστοσελίδας, πρέπει οι χρήστες να μπορούν να τη βρουν στις αναζητήσεις. εάν οι υποψήφιοι πελάτες και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα, e-shop σας, τότε η απόδοση και το conversion rate πέφτει, η αναγνωρισιμότητα μειώνεται και η επιχείρηση χάνει αξία, χρήματα. και σε αυτή την περίπτωση η ανακατασκευή είναι μονόδρομος.

δωρεάν εκτίμηση ιστοσελίδας